Kvalitativ benchmarking

/Kvalitativ benchmarking
Kvalitativ benchmarking 2017-05-18T08:31:11+00:00
Mystery guest
En systematisk sammenlikning av interne resultater mot andre enheter innenfor samme kjede, og/eller mot et bransjegjennomsnitt eller bransjeleder. Kvalitativ benchmarking analyserer ikke-finansielle kvalitative indikatorer avgjørende for suksess. Indikatorene kan være f.eks. bransjestandarder innenfor service, mersalg og oppsalg.
QI tilbyr intern og ekstern benchmarking for hoteller og restauranter, og intern benchmarking for andre servicebedrifter som for eksempel cruiserederier, transportselskaper, treningssentre og facility management.
Kvalitativ benchmarking bidrar til sunn internkonkurranse innenfor en kjede, og gjør det lettere å øke interne forventninger til prestasjon. Driftsområder som krever ekstra oppmerksomhet kan lett identifiseres, korrekte prioriteringer kan gjøres i forhold til investeringer i både finansielle og menneskelige ressurser, og spesifikke opplæringsbehov kan nøyaktig etableres. QIs benchmarking-rapporter hjelper bedrifter med å forstå hvor de må forbedre seg for å bli markedsledende, og gjør det enkelt å jobbe smartere i stedet for hardere.
QI anbefaler at benchmarking-rapporter kjøres månedlig.
Kontakt oss i dag!

Kvalitetsutvikling for hoteller, restauranter og servicebedrifter

Ønsker du å finne ut om servicenivået i din bedrift er over eller under bransjegjennomsnittet?
Kontakt oss i dag!

Quality Improvement

Kontakt oss i dag: +47 926 977 83
E-post: post@qi-int.com

Hjemmeside på andre språk

MyQI kundeportal

Kundeinnlogging